Voor al uw salarisgerelateerde zaken!

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Geen zorgen over uw salarisadministratie

Ons team bestaat uit ervaren HR- en salarisspecialisten, deskundig, oplossingsgericht en proactief . Zo garanderen wij u dat uw salarisverwerking altijd voldoet aan de laatste sociale- en fiscale wet- en regelgeving.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van CeVeDe Loont!!

Salarisrapportages en aangiftes

Online heeft u altijd toegang tot salarisrapportages, zoals bijvoorbeeld de loonstroken, betaalbestanden, loonaangiftes, journaalposten en standenregisters.

Verlofregistratie

Met CeVeDe Loont! kunt u online uw verlof registreren. U kunt CeVeDe Loont! het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met CeVeDe Loont! kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Verzuimregistratie

Met CeVeDe Loont! kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op CeVeDe Loont! een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

ESS app

CeVeDe Loont! biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Duidelijke tarieven voor onze HR- en Salarisdienstverlening

Alles uitbesteden
Volledige service, geen zorgen en meer kwaliteit.
Samenwerken
Maandelijkse kwaliteitscontrole en ondersteuning.
Zelf doen
Zelfstandig gebruik maken van onze online software.

€ 10,00

per medewerker

Op aanvraag

per medewerker

Op aanvraag

Volledig uitbesteden?

Kiest u ervoor om uw HR- en salarisverwerking volledig bij ons uitbesteden, dan kiest u voor meer ruimte om te ondernemen, lagere kosten en meer kwaliteit. Uiteraard krijgt u van ons on-the-go en in real time inzicht in de door ons verzorgde HR- en salarisadministratie.

Samenwerken?

U kunt gebruik maken van een eenvoudig HR- en salarissysteem en uw vaste salarisexpert controleert maandelijks uw loonverwerking en zorgt dat uw salarisadministratie op een doelmatige, juiste en tijdige wijze wordt verwerkt. Samenwerken.

Zelf doen?

Bent u op zoek naar een eigen HR- en Salarissysteem, dan kiest u voor zelf doen. Natuurlijk beheren we voor de belangrijkste HR- en salarisinstellingen. En u kunt naar eigen inzicht gebruik maken van de faciliteiten en ondersteuning van CéVéDé Loont!